Voor al uw verbouwingenFotogalerij

In onze fotogalerij vindt u korte impressies van gerealiseerde badkamers, keukens en overige verbouwingen.

Laat u inspireren door onze slide-shows! 

 Een geweldige ruime badkamer met veel geborsteld rvs producten. De hout structuur tegel met gravity in de douche-ruimte is er één die je niet vaak zult tegenkomen, maar het maakt de badkamer tot wat het moest zijn, een stoere badkamer!

 


 

Verschillende uitvoeringen van toiletruimtes met indirecte verlichting. Zo kunt u zien dat zelfs in een toiletruimte nog enorm veel keuze is!
Een badkamer die gemaakt is om in tot rust te komen! Deze badkamer heeft het allemaal, een prachtige wastafelmeubel, een riant bad incl inbouwkranen, uiteraard een douchecabine met een dubbele regendouche, en een stoomruimte!! Wat wil je nog meer?!Een leuk project waarbij de badkamer meer dan 1,5 keer zo groot is geworden! Aangezien er in de nieuwe situatie meer dan genoeg ruimte is, zit er bij deze badkamer ook alles op en aan. De klant heeft hier gekozen voor een speelse opstelling door hier en daar 45 graden hoeken terug te laten komen in verschillende elementen. De sunshower en whirlpoolbad maken dat je helemaal relax uit de badkamer komt na gebruik!


Weer een leuk project waarbij we een badkamer en 2 toiletten hebben gerealiseerd. De foto's hebben voor de rest weinig uitleg nodig!